blok-oranje-rood

Ondernemers ondertekenen sponsorovereenkomsten

blok-oranje-rood

Vrijdag 13 september, na afloop van de druk bezochte presentatiedag, ondertekenden een viertal ondernemers een sponsorovereenkomst met onze club.

De Lekkere Bakker van Zuijlen verlengde de bestaande overeenkomst als sponsor van de jeugd onder 11 jaar met drie jaar. Alfons van Zuijlen, met winkels op de Dreiumme in Warnsveld en De Brink in Zutphen is al meerdere jaren stersponsor van deze jeugdteams.
Alfons kreeg de bloemen overhandigd door Henk Wevers van de sponsorcommissie, voorzitter Hans van Bel zorgt er voor dat de handtekening op de juiste plek komt te staan.

 

 
Sleutelspecialist Adema blijft nog weer drie jaar sponsor van de dames. De sleutelspecialist die inmiddels landelijke bekendheid geniet, is een belangrijke en constante factor m.b.t. sponsoring voor de dames.
Kunt u uw kluis een keer niet in? Sleutel verloren? Sloten van uw huis vervangen? De sleutelspecialist biedt uitkomst.
Nadat Bart Adema de handtekening gezet had kreeg hij bloemen overhandigd door Auke ten Cate.
 

 

 

BB-optiek verlengt de overeenkomst met het veteranenteam, tegenwoordig voetballend onder de naam 45+ 2.
Dit team met spelers die soms al wel 40/50 jaar met elkaar voetballen, en… ook andere zaken beleven (lees 3e helft), zijn erg ingenomen met BB-optiek als sponsor. Los van de gun-factor is het misschien ook wel slim van BB-optiek om juist deze groep te sponsoren.

 

 

Zutphens bekendste Wurstmeister, Matthijs Opperwal, tekende een sponsorovereenkomst die hem voor drie jaar verbindt aan Zaterdag 3.
Na eerst Zaterdag 4 te hebben ondersteunt verbindt hij zijn onderneming nu aan het derde Zaterdag team.
Wanneer u zijn foodtruck ergens ziet staan, probeer dan gerust eens een lekkere snack.

 

 

 

Wij zijn genoemde sponsoren erg dankbaar dat ze zich aan onze club willen verbinden, en wij hopen op een succesvolle verbintenis.

De sponsorcommissie

Foto’s: Hans ten Brinke

Vind ik leuk 0