blok-oranje-rood

Notariskantoor Coops Rouweler is de nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen 4

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag mocht de sponsorcommissie notaris Willem Coops welkom heten in de bestuurskamer. Hij was bij ons op bezoek als nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen 4. Het 4e moest op eigen veld voetballen tegen CSV Apeldoorn 7. Notariskantoor Coops Rouweler is al jarenlang trouwe sponsor van FC Zutphen en sinds dit seizoen dus ook elftalsponsor van het 4e elftal.

In het nieuw gestoken

FC Zutphen 4 werd onlangs door de kledingcommissie voorzien van een compleet nieuw tenue inclusief trainingspakken en voetbaltassen. Samen met de sponsor ging het 4e op de elftalfoto en werd het sponsorcontract mede door FC Zutphen voorzitter Gerjan Nijland ondertekend. FC Zutphen is erg blij en dankbaar voor de samenwerking en de financiële ondersteuning van Notariskantoor Coops Rouweler.

Over Coops Rouweler

Voor een aantal zaken heb je een notaris nodig. Bij Notariskantoor Coops Rouweler kun je daarbij rekenen op een persoonlijke benadering van al onze medewerkers. Wij zijn je graag van dienst bij al je notariële zaken: de hypotheek, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract, een testament en vragen over erfrecht.

Notariskantoor Coops Rouweler
IJsselkade 16, Zutphen
0575 513237
www.coopsrouweler.nl

Vind ik leuk 1