blok-oranje-rood

Nieuwe sponsorbrochure is klaar

blok-oranje-rood

De sponsorcommissie van FC Zutphen heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe sponsorbrochure. In deze nieuwe brochure staan de vele verschillende mogelijkheden voor sponsoring bij FC Zutphen vermeld. Interessant voor onze huidige sponsors, maar ook voor ondernemers die in sponsoring geïnteresseerd zijn.

[button text=”Sponsorbrochure downloaden” color=”secondary” icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/wp-content/uploads/2022/03/sponsorbrochure-2022-web.pdf” target=”_blank”]

[gap]

Nieuw: duurzaam adverteren

Een nieuwe manier van sponsoring is adverteren via Green Boarding. Deze duurzame boarding bestaat uit een groot LED scherm waarop advertenties, reclamefilmpjes en personeelsadvertentie kunnen worden getoond. Alle reclame-inkomsten via deze Green Boarding besteedt FC Zutphen aan duurzame investeringen in en rond het clubgebouw. Je leest er van alles over in de vernieuwde sponsorbrochure.

[ux_gallery ids=”28268,28267,28269″ style=”none” columns=”3″ depth=”2″ depth_hover=”1″ image_size=”original”]

Over de sponsorcommissie

Onze sponsorcommissie bestaat uit 6 commissieleden;

  • Aloys Rouweler (bestuurslid commerciële zaken)
  • Auke ten Cate (voorzitter)
  • Rene Musch (penningmeester)
  • Jan Nijendijk (relatiebeheer)
  • Henk Wevers (ralatiebeheer)
  • Gerrit Wullink (relatiebeheer)

Heb je ideeën over sponsoring? Of wil je ons in contact brengen met ondernemers die misschien interesse hebben in sponsoring bij FC Zutphen, neem dan vooral even contact met ons op.

Vind ik leuk 0