blok-oranje-rood

New York Pizza nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen JO15-5

blok-oranje-rood
New York Pizza is de nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen JO15-5. Afgelopen zaterdag kon het team de nieuwe sponsor bedanken. En bovendien de mooie nieuwe sponsorkleding voor het eerst aantrekken.

Hulp van Cedella

Dankzij zeer nuttig lobbywerk van Cedella Vermeer, assistent bedrijfsleider bij New York Pizza, loopt het team van haar broer nu in een splinternieuwe gesponsorde outfit bestaande uit shirts, trainingspakken en voetbaltassen.

Blije gezichten

Namens New York Pizza Zutphen was Patrick de Haas zaterdagmorgen aanwezig om het sponsorcontract daarvoor te ondertekenen. Vervolgens ging het gezelschap met bestuurslid commerciële zaken Aloys Rouweler en collega’s Cedella Vermeer en Julien Hofman samen op de foto. Uiteraard ging ook het JO15-5 team nog met de sponsor bij het New York Pizza reclamebord op de foto. Het leverde veel blije gezichten op.

Over New York Pizza

Behalve voor pizza’s kun je bij New York Pizza (Laarstraat 140 in Zutphen) ook terecht voor donuts, salades, pasta’s en frisdranken. Ben je nog op zoek naar leuk werk en ben je een betrouwbare teamspeler? Dan kun je ook bij New York Pizza terecht. Als bijbaan naast je school of studie, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden op parttime of fulltime basis. Neem daarvoor contact op met Patrick de Haas en/of stuur een mail naar newyorkpizzazutphen@gmail.com.
Foto: Hans ten Brinke
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 3