Hemeltjen Makelaardij sponsor van de week tijdens de wedstrijd tegen De Treffers uit Groesbeek.

Jan Willem Hemeltjen ooit een begenadigd voetballer bij toen nog Wilhelmina SSS, bleef na zijn noodgedwongen terugtreden als actief voetballer altijd betrokken bij het wel en wee van onze club.

Toen hij in 2017 de stap waagde om een eigen makelaardij te starten was het geen enkele discussie dat hij onze club op enigerlei wijze ook ging sponsoren.
Inmiddels is hij op diverse terreinen actief en wij zijn hier erg blij mee. Een onderneming moet toch ook eerst maar even het geld voor sponsoring verdienen, dat geld zeker ook voor een pas gestarte ondernemer.

Bent u op zoek naar een huis in Zutphen of omgeving? Of wilt u uw huis verkopen? Hemeltjen Makelaardij doet dit graag voor u. Met ruim 17 jaar ervaring in de makelaardij is Jan Willem Hemeltjen uw gedreven NVM makelaar voor taxaties en de aan- of verkoop van uw huis. Sinds februari 2018 is Erik van der Kwast het team van Hemeltjen Makelaardij komen versterken als KRMT Makelaar. Samen met de commercieel binnendienst medewerkers gaan zij, met een voor hen kenmerkende persoonlijke aanpak voor u te werk. Daarbij hebben zij aandacht voor u en uw (t)huis!

En u weet het inmiddels al wel; de sponsor is onze vriend, bent u ook vriend van onze sponsor?

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!