blok-oranje-rood

Johan de Jonge van Financieel Raadhuis ‘te gast’ bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Zaterdag 16 maart was Johan de Jonge namens Financieel Raadhuis ‘te gast’ bij FC Zutphen, als sponsor van de week. Of is het beter om het ‘thuis’ bij FC Zutphen te noemen? Financieel Raadhuis is al jarenlang trouwe stersponsor van FC Zutphen o.a. van de trainingspakken voor jeugdtrainers. Johan zelf is sinds vorig jaar bestuurslid horeca en heeft een rijke voetbalhistorie bij FC Zutphen en voorheen WHcZ en Wilhelmina SSS.

Over Financieel Raadhuis

Al sinds de start van Financieel Raadhuis is Johan erkend financieel adviseur en eindverantwoordelijk voor het bedrijf. De belangrijkste motivaties daarbij? Transparantie, vertrouwen en duidelijkheid! Een ondernemer die graag voor jou klaarstaat met een no-nonsense mentaliteit. En dat is precies waar Financieel Raadhuis voor staat. Johan richt zich niet alleen op zijn woonplaats Zutphen, maar ook omliggende plaatsen zoals Brummen, Lochem, Vorden en Warnsveld.

Financieel advies

Financieel Raadhuis biedt financieel advies op het gebied van hypotheken en hypotheek gerelateerde verzekeringen. Ongebonden en deskundig. Voor zowel Particulieren als ZZP’ers en bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Financieel Raadhuis adviseert en bemiddelt al meer dan 20 jaar onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Kredieten
  • Sparen

Dank

Johan, goed dat je als sponsor aanwezig was zaterdag en dankjewel voor de fijne samenwerking!

Vind ik leuk 9