blok-oranje-rood

ING Bank nieuwe elftalsponsor FC Zutphen JO19-1

blok-oranje-rood

FC Zutphen gaat voor een periode van 3 jaar een samenwerking aan met de ING Bank, als elftalsponsor van het JO19-1 team. Vorige week ontvingen de spelers en technische staf van de JO19-1 hun nieuwe outfits. FC Zutphen is blij met het vertrouwen van ING en hun voornemen om de komende 3 jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

Mooie samenwerking

Voorzitter Gerjan Nijland: ‘We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring kunnen wij het JO19-1 team in het nieuw steken. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.’

Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen

Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen, aldus de ING. Daarom blijft ING zich samen met de amateur voetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal. In het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Ook bij FC Zutphen. Daarnaast levert ING met het programma Niemand Buitenspel een actieve bijdrage om voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. ‘Daarin is de samenwerking met FC Zutphen en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,’ zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Vind ik leuk 1