blok-oranje-rood

IJsselzorg nieuwe stersponsor FC Zutphen (zat) 2

blok-oranje-rood

IJsselzorg is de nieuwe stersponsor van FC Zutphen (zat) 2. Afgelopen zaterdag speelde het 2e elftal op eigen veld de bekerwedstrijd tegen AZSV 3. De ploeg van trainer Toon Hillebrand verscheen in een compleet nieuw tenue aan de aftrap. En dat gebeurde onder het toeziend oog van de nieuwe sponsor, die werd vertegenwoordigd door Martijn Traas en Cynthia Ong.

Voorafgaand aan de wedstrijd ging het team samen met de kersverse sponsor op de foto bij het reclamebord van IJsselzorg. FC Zutphen won de wedstrijd met 4-3.

Dit doet IJsselzorg

IJsselzorg biedt al sinds 2006 ambulante begeleiding en dagbesteding aan volwassenen met complexe problematiek. Onder het motto: wij lopen niet weg als het moeilijk wordt. Dan beginnen we pas. IJsselzorg biedt geen behandeling of opvang, maar helpt cliënten verder door ze te begeleiden bij het zoeken naar een woning, werk of dagbesteding. IJsselzorg helpt mensen hun sociale leven of hun financiën op de rit te krijgen. Door mee te gaan naar instanties, creëren van structuur in het dagelijks leven of ondersteuning bij problemen binnen het gezin. Dat doen ze op een laagdrempelige manier zodat iedereen met een verwijzing bij IJsselzorg terecht kan. IJsselzorg heeft geen wachtlijsten en is 24 uur per dag bereikbaar.

Ondertekening overeenkomst

Afgelopen vrijdag ondertekende Martijn Traas namens IJsselzorg de sponsorovereenkomst met onze club. We zijn blij en dankbaar met het vertrouwen dat IJsselzorg in ons heeft.

[ux_image id=”24662″ caption=”true”]

Vind ik leuk 0