blok-oranje-rood

HR voor jou nieuwe bordsponsor bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

HR voor jou is nieuw als bordsponsor van FC Zutphen. Onder deze naam biedt Nathalie Noach, senior HR-adviseur, praktisch HR-advies aan het mkb. Nu nog landelijk, maar ze hoopt een netwerk op te bouwen in onze regio. En dus zie je bij het hoofdveld een mooi mintgroen 6-meter bord, deze keer zelfs met een QR-code. We heten Nathalie van harte welkom als nieuwe sponsor.

De diensten van HR voor jou

Bij HR voor jou kan je 3 specifieke diensten afnemen:

  • Een HR-abonnement: voor werkgevers die te klein zijn voor een eigen HR-adviseur maar wel op regelmatige basis HR-ondersteuning kunnen gebruiken. Met een abonnement bouw je een langdurige relatie op, kan Nathalie je nog beter adviseren en reserveert zij maandelijks tijd voor je.
  • Een HR-scan: als je wil weten hoe je HR-beleid ervoor staat en wat je nog kan verbeteren. In overleg met jou bepaalt Nathalie waar zij de focus op legt.
  • Een HR-opdracht: Heb je een specifieke wens op HR-gebied, bijvoorbeeld het opzetten van een gesprekscyclus of een onboardingsbeleid, dan maakt Nathalie deze graag voor je.

Een echte voetbalmoeder

Nathalie is trouwens een echte voetbalmoeder en staat dan ook samen met haar kinderen op de foto. Nathalie: ‘Onze 3 zoons, Kick (JO15-1), Maas (JO13-1) en Esben (JO10-3) Kleijheeg voetballen sinds onze verhuizing naar Zutphen in 2021 met veel plezier bij FC Zutphen. Ik ben in 2022 voor mezelf begonnen. Mijn netwerk bevindt zich met name in de randstad. Door FC Zutphen te sponsoren doe ik iets voor de club en werk ik (hopelijk) aan mijn naamsbekendheid in de regio.’

Behoefte aan HR-ondersteuning?

Neem een kijkje op de website van HR voor jou of neem geheel vrijblijvend contact op met Nathalie op telefoonnummer 06 – 40 25 11 78 of mail naar nathalie@hrvoorjou.nl.

Vind ik leuk 8