blok-oranje-rood

Houx Sport sponsort de jongste FC Zutphen jeugd

blok-oranje-rood

Zaterdagmorgen 9 uur, op Sportpark ‘t Meijerink is het al een drukte van belang. Op bijna alle velden wordt er volop gevoetbald door de jongste pupillenteams.

Voorzitter Herman, fotograaf Hans en sponsorcommissielid Gerrit zijn in afwachting van Ruud Houx, die is uitgenodigd om namens Houx Sport zijn sponsorcontract te komen ondertekenen.
FC Zutphen prijst zich namelijk zeer gelukkig met het feit dat Houx Sport de nieuwe jeugdsponsor is geworden van de gehele JO8 en JO9 pupillenafdeling.

 

 

Na de nodige plichtplegingen zoals de contractondertekening, het overhandigen van de bloemen en het gebruikelijke fotomoment begeeft het gezelschap zich richting veld 6 waar de jongste FC Zutphen jeugd aan het voetballen is.

Na de wedstrijden en het penaltyschieten is het tijd om samen met de nieuwe shirtsponsor en de voorzitter op de foto te gaan. Ook de vele aanwezige ouders maken van de gelegenheid gebruik om hun kroost te vereeuwigen.

De sponsorcommissie bedankt Houx Sport nogmaals voor deze welkome sponsorbijdrage waarmee de jongste FC Zutphen jeugd de komende drie jaar is geholpen.

Met vriendelijke groet,
Gerrit Wullink
Sponsorcommissie

Vind ik leuk 0