blok-oranje-rood

Houx Sport nieuwe elftalsponsor FC Zutphen MO17-2

blok-oranje-rood

Houx Sport is de nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen MO17-2. Afgelopen zaterdag was Ruud Houx samen met zijn moeder en zijn zoon Joep te gast bij FC Zutphen. In de bestuurskamer werd de sponsorovereenkomst officieel getekend. Met de bloemen die Ruud ontving, maakte hij zijn moeder blij. Natuurlijk werden er ook een aantal foto’s gemaakt met het team.

Jarenlange samenwerking

Houx Sport is al jarenlang kledingleverancier van FC Zutphen. Dankzij de hulp, inzet en bemiddeling van de sportzaak lopen onze teams in prachtige wedstrijdkleding en trainingspakken.

Gezelligheid in de bestuurskamer

Bij het tekenen van de sponsorovereenkomst was het volledige MO17-2 team aanwezig. Trots droegen zij de mooie kleding met daarop hun nieuwe sponsor. En natuurlijk bedankten de meiden hun nieuwe sponsor enthousiast. Joep, de zoon van Ruud, zette eveneens zijn handtekening onder de overeenkomst. Dat leverde lachende gezichten op. Ook bij de moeder van Ruud. ‘Wist je dat ik zelf ook jaren heb gevoetbald? Dat was in Deventer en geloof me of niet, ik kon erg goed voetballen’, vertelde ze trots.

Bedankt

FC Zutphen is blij met de samenwerking en steun van Houx Sport. Bedankt Ruud!

Vind ik leuk 5