blok-oranje-rood

Giofra Consultancy nieuwe stersponsor van FC Zutphen 5

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag was Stefan Veerman namens Giofra Consultancy op uitnodiging aanwezig in de bestuurskamer van FC Zutphen. Daar ondertekende Stefan een nieuw sponsorcontract. Giofra is nu stersponsor van FC Zutphen 5. Dit team, waarvan Stefan zelf ook speler is, wordt al geruime tijd ondersteund door Giofra Consultancy.

Over Giofra

Giofra Consultancy B.V. uit Warnsveld werd opgericht in 2011 en is actief op het gebied van informatietechnologie. Door de grote diversiteit aan rollen die Stefan heeft vervuld is hij een consultant met een zeer brede ervaring. Hij werkte zowel aan de operationele kant met focus op processen en organisatie als aan de IT kant, waar de focus ligt op het technisch en functioneel implementeren van software oplossingen. Door zijn brede ervaring kan Stefan communiceren met zowel eindgebruikers en management als IT-specialisten.

FC Zutphen 5

In zijn spaarzame vrije tijd is Stefan actief als speler en leider van FC Zutphen 5. In het bijzijn van voorzitter Gerjan Nijland en teamgenoot – en aanvoerder van het 5e – Jesper van Zutphen, werd het sponsorcontract ondertekend.

Veel dank

FC Zutphen is Giofra Consultancy BV dankbaar voor de samenwerking en financiële ondersteuning en wenst de onderneming veel zakelijk succes.

Giofra Consultancy BV
Vordenseweg 28
7231PB Warnsveld
s.veerman@giofra.nl

Vind ik leuk 2