blok-oranje-rood

FlexBak nieuwe stersponsor van de jeugd onder 12 jaar

blok-oranje-rood

FlexBak is de nieuwe stersponsor van de JO12 jeugd. Marko Westerveld, eigenaar van FLexBak aanhangwagen verhuur, ondertekende onlangs een sponsorovereenkomst waarmee hij zijn bedrijf voor de komende 3 jaren aan FC Zutphen verbindt.

[ux_gallery ids=”25912,25913″ style=”none” columns=”2″ image_size=”original” image_hover=”glow”]

[gap]

Nieuwe shirts

FlexBak is een snel groeiend bedrijf. Marko begon een jaar geleden met 2 aanhangwagens. Inmiddels is hij doorgegroeid naar meer dan 10 aanhangwagens voor verhuur. Door de nieuwe overeenkomst zijn er 4 jeugdteams, jongens en meiden, voorzien van nieuwe shirts.

Band met de club

Marko is geen onbekende bij onze club. Opa Jaap was jarenlang leider bij de lagere senioren. En zijn ooms Dick en Eddy zijn, zeker voor de ouderen onder ons, geen onbekenden. Wij zijn blij dat Marko zich wil verbinden met onze club en we wensen hem veel succes met de verdere groei van zijn jonge onderneming. Op de foto’s zien we dat Marko een bloemetje krijgt uitgereikt door Henk Wevers van de sponsorcommissie. En Marko schudt FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga de hand na het ondertekenen van de overeenkomst.

Vind ik leuk 1