FlexBak is de nieuwe stersponsor van de JO12 jeugd. Marko Westerveld, eigenaar van FLexBak aanhangwagen verhuur, ondertekende onlangs een sponsorovereenkomst waarmee hij zijn bedrijf voor de komende 3 jaren aan FC Zutphen verbindt.

Nieuwe shirts

FlexBak is een snel groeiend bedrijf. Marko begon een jaar geleden met 2 aanhangwagens. Inmiddels is hij doorgegroeid naar meer dan 10 aanhangwagens voor verhuur. Door de nieuwe overeenkomst zijn er 4 jeugdteams, jongens en meiden, voorzien van nieuwe shirts.

Band met de club

Marko is geen onbekende bij onze club. Opa Jaap was jarenlang leider bij de lagere senioren. En zijn ooms Dick en Eddy zijn, zeker voor de ouderen onder ons, geen onbekenden. Wij zijn blij dat Marko zich wil verbinden met onze club en we wensen hem veel succes met de verdere groei van zijn jonge onderneming. Op de foto’s zien we dat Marko een bloemetje krijgt uitgereikt door Henk Wevers van de sponsorcommissie. En Marko schudt FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga de hand na het ondertekenen van de overeenkomst.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!