blok-oranje-rood

FC Zutphen zoekt ondernemers voor een nieuw elftal

blok-oranje-rood

FC Zutphen is druk bezig met een nieuw te vormen elftal. En niet zomaar een elftal. Het belooft een Duurzaam Elftal te worden. Verduurzamen doe je natuurlijk samen. Onze club is hier een tijd geleden mee gestart. Onder andere door de aanleg van Green Boarding. En nu zoeken we teamgenoten om samen een Duurzaam Elftal te vormen. We vertellen je graag meer…

Adverteren op Green Boarding

Op de Green Boarding is ruimte voor 11 adverteerders. Zij kunnen er hun logo, advertentie of zelfs een filmpje op laten plaatsen. Met de opbrengsten van deze advertenties financiert FC Zutphen nieuwe verduurzaming activiteiten. Denk aan LED verlichting en het plaatsen van zonnepanelen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9nu5mCuiFX8[/embedyt]

[gap]

Duurzaam

Green Boarding is een duurzame manier van adverteren. De boarding zorgt voor zonne-energie en luchtzuivering. Zo draag je als ondernemer met jouw advertentie dus bij aan verduurzaming. En je adverteert op de meest prominente plek langs het hoofdveld van FC Zutphen.

Aanmelden

Wil jij als ondernemer graag een plek in ons nieuwe Duurzaam Elftal? Meld je dan direct online aan op de actiepagina. Wil je eerst meer weten over deze actie? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van FC Zutphen.

Vind ik leuk 0