blok-oranje-rood

FC Zutphen verwelkomt Van Lente Systeemintegratie als sponsor

blok-oranje-rood

Van Lente Systeemintegratie is nieuw als sponsor bij FC Zutphen. Op zaterdag 10 december was Margreet Boschloo namens het bedrijf aanwezig bij de presentatie van het reclamebord. Van Lente Systeemintegratie biedt innovatieve totaaloplossingen voor het gehele productieproces. En… ze zoeken ook nog nieuwe collega’s.

Over Van Lente

Voor ons is iedere klant uniek. Onze goed opgeleide en betrokken medewerkers zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarnaast bieden we totaaloplossingen in onder meer de food & feed, machinebouw, utiliteit en zorg. We werken dagelijks aan duurzame, efficiënte, veilige systemen en complexe systemen. Met 85 jaar kennis en ervaring van de voedingsmiddelenindustrie, complexe utiliteitsinstallaties, professionele machinebouw en zorginstellingen.

Vacatures: elektromonteurs gezocht

Bij Van Lente bepaal je je eigen aanpak en werk je samen met vakmensen in een hecht team waar jouw ervaring telt. Van industriële automatisering tot beveiligingstechniek, van technicus tot engineer en van elektromonteur tot paneelbouwer. Snel kennismaken, zonder sollicitatiestress? Kom dan een bakkie doen! Je hebt ruim baan om alles te vragen. Én wij praten je graag bij over ons werk, onze klanten en de goede sfeer. Samen kijken we waar jij gelukkig van wordt binnen de techniek.

Voor vragen neem je contact op met:

  • Margreet Boschloo (HR adviseur), 06-82088356, m.boschloo@vanlente.nl
  • Bas Mol (recruitment) 06-10041353 / b.mol@vanlente.nl

Zij leggen je graag uit welke mooie functies ons bedrijf kent.

Van Lente Systeemintegratie
Herfordstraat 5
7418 EX Deventer
0570 – 631218

Vind ik leuk 4