blok-oranje-rood

FC Zutphen verwelkomt netwerkclub MYN als sponsor

blok-oranje-rood

Zaterdag 21 januari was Mark Reinders namens netwerkclub MYN te gast bij de presentatie van zijn reclamebord bij FC Zutphen.

Actieve ondernemer

Mark was voordat hij als directeur tot MYN toetrad al zeer actief in ondernemersland. Dat avontuur begon met een eigen sportzaak, ging via de Netwerkgroep en Netwerken.nl naar De Netwerkvloer en dat resulteerde al snel in MYN. Van jongensdroom tot netwerkclub met een gezonde ambitie, iets dat perfect past bij zijn grootste hobby: voetbaltrainer zijn in zijn woonplaats Groenlo.

Samenwerken

‘MYN is echt een droom die uitkomt. Want ik ben er ook wel achter gekomen dat het ontmoeten en verbinden van mensen grenzen kent. Om dat echt goed te kunnen doen, zul je moeten samenwerken en dat is precies wat wij nu aan het doen zijn. Samenwerken aan het verbinden van mensen. Want als je goed bent voor een ander, dan word je zelf ook geholpen.’

Over MYN

MYN is een netwerkclub voor ondernemende mensen die graag contact hebben met anderen. We organiseren 80+ evenementen per jaar met als doel dat jij een leuk moment hebt én naar huis gaat met nieuwe inspiratie, kennis én natuurlijk nieuwe contacten. Nieuwsgierig wat MYN voor jou kan doen? Geef je dan op voor een gratis proefdeelname aan een van de evenementen die op de agenda staan.

MYN Netwerken
Beatrixpark 6A
7101BN Winterswijk
085 – 0609912
kantoor@MYN.nl
www.myn.nl

Vind ik leuk 4