blok-oranje-rood

FC Zutphen verwelkomt 4 nieuwe bordsponsors

blok-oranje-rood

FC Zutphen verwelkomt met Bouwbedrijf Rozende, Zutphen Energie, Voorschutting en Oortgiese Campers 4 nieuwe bordsponsors. De afgelopen periode zijn de borden van deze bedrijven geplaatst. De sponsorcommissie heet de bedrijven van harte welkom bij onze club.

Rozende

Op zaterdag 15 april was, voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van FC Zutphen, Tonny Rozeboom bij ons te gast. Hij ging namens bouwbedrijf Rozende op de foto bij het door hem aangeboden reclamebord. Tonny heeft een dochter in de MO15 voetballen en vindt het mooi om ook zijn bedrijf te promoten bij onze club. Hoewel hij aangaf ruim in het werk te zitten, vindt hij wat extra aandacht voor zijn bedrijf in de vorm van een reclamebord een prima gedachte. De sponsorcommissie is blij deze echte Zutphenees te verwelkomen als sponsor. Op de foto boven ontvangt Tonny de bloemen van Henk Wevers namens de sponsor commissie.

Foto: Hans ten Brinke

Zutphen Energie

Wouter van de Walbake levert met Zutphen Energie de stroom bij FC Zutphen. Zutphen Energie timmert de laatste jaren flink aan de weg en wil haar naamsbekendheid een boost geven door ook bij FC Zutphen een bord te sponsoren. Wij wensen hen daarbij natuurlijk veel succes en heten het bedrijf van harte welkom als bordsponsor.

Foto: Hans ten Brinke

Voorschutting

Voorschutting maakt o.a. balustrades van aluminium en is gevestigd op industrieterrein De Mars in Zutphen. Het bedrijf van Marc Wemmenhove heeft een prachtig bord aangeleverd. We zijn blij met deze nieuwe sponsor!

Oortgiese Campers

Oortgiese Campers uit Baak is ook bordsponsor geworden. Oortgiese is een regionale Camper handel en bestrijkt vanuit Baak ook Zutphen en directe omgeving. Aan de Zutphen-Emmerikseweg vind je tientallen campers; te huur of te koop.

Vind ik leuk 5