blok-oranje-rood

FC Zutphen verlengt kledingcontract met Deventrade

blok-oranje-rood

FC Zutphen heeft het kledingcontract met Deventrade verlengd. Zaterdagochtend 4 mei verwelkomden we Jasper Groeneveld (Deventrade) en Ruud Houx (Houx Sport) om het contract te ondertekenen. Namens FC Zutphen was bestuurslid facilitaire zaken Christiaan Talla aanwezig.

Hummel kleding

Deventrade uit Deventer is de Nederlandse importeur van o.a. het kledingmerk Hummel. FC Zutphen teams spelen in shirts en dragen sportkleding van dit merk. Sinds afgelopen seizoen spelen steeds meer FC Zutphen teams in het nieuwe, speciaal voor ons ontworpen, shirt.

Kledingcommissie bestelt kleding

De kledingcommissie verzorgt alle bestellingen van de kleding. Om die reden waren Daniella, Gerdien en Hans ook aanwezig. Een mooie gelegenheid voor het bestuur om het gedreven drietal te bedanken voor al hun inzet.

Samenwerking met Houx Sport

De meeste bestellingen van de kledingcommissie gaan rechtstreeks naar Deventrade en worden daarna via Houx Sport aan onze club geleverd. Houx Sport is bovendien verantwoordelijk voor de bedrukking van het clublogo, sponsorlogo’s en rugnummers op de kleding. We werken al jaren fijn samen met Ruud Houx en zijn collega’s.

Vind ik leuk 5

Artikel delen

Het laatste nieuws