De 1e selectie van FC Zutphen nam afgelopen zaterdag nieuwe sponsorkleding in ontvangst. Voor alle spelers is er een nieuw trainingspak, een voetbaltas en een winterjas. Deze investering is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Varo Energy. Onze hoofdsponsor is overigens met de naam Argos zichtbaar bij FC Zutphen.

Argos overal zichtbaar

Hoofdsponsor Varo Energy was voorheen met de tankstations Brand Oil, Amigo en Argos zichtbaar als sponsor van FC Zutphen. Varo Energy heeft dit jaar al haar Brand Oil en Amigo tankstations in Zutphen e.o. omgebouwd naar Argos vestigingen. Op verschillende kleding van ons 1e elftal stond nog het logo van Brand Oil. Maar op de nieuwe kleding is nu overal Argos als sponsor te zien. Ook op Sportpark ‘t Meijerink zijn onlangs alle reclame-uitingen van onze hoofdsponsor aangepast en voorzien van het Argos logo.

Tevreden

De spelers waren zichtbaar tevreden met hun nieuwe kleding. Ze lopen er de komende jaren weer piekfijn bij als ze onze club vertegenwoordigen. Nadat de spelers de kleding ontvingen werd er een foto van de 1e selectie gemaakt. Ook de sponsorcommissie is erg tevreden. Gerrit Wullink: ‘Wij zijn hoofdsponsor Varo Energy zeer dankbaar voor deze bijdrage. En natuurlijk bevelen we leden en supporters van FC Zutphen aan te tanken bij 1 van de Argos tankstations.’

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!