Vanaf dit seizoen heeft FC Zutphen MO19-1 een nieuwe stersponsor. Eggink Maalderink Garantiemakelaars staat met het logo op de shirts, trainingspakken en tassen van dit enthousiaste meidenteam van trainer Brent Rossèl en leidster Saskia den Hertog. De sponsorcommissie is zeer content deze inmiddels zeer bekende sponsor ook zijn naam wil verbinden aan dit jeugdige team.

Foto: Hans ten Brinke

Over Eggink Maalderink

Aangenaam: Eggink Maalderink Garantiemakelaar, full-service makelaarskantoor. We ondersteunen je in het hele verkoop- of aankooptraject. Van kennismaking tot overdracht: je kunt alles aan ons overlaten. Zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet. En, nog belangrijker: je weet zeker dat je geen juridische fouten maakt of geld laat liggen.

Kansrijk in Zutphen, de hele Achterhoek én overig Nederland

Onze dienstverlening houdt niet op bij de gemeentegrens. Met kantoren in Aalten, Terborg én Zutphen kennen we de huizenmarkt als onze binnenzak. Naast ons lokale netwerk hebben we een groot landelijk netwerk van meer dan 60 Garantiemakelaars in heel Nederland. En dat is niet verkeerd als je weet dat 50% van de kopers van buiten de regio komt. Wie weet zoeken zij jouw huis…

Bedankt

We zijn blij dat Eggink Maalderink Garantiemakelaars als stersponsor aan onze club verbonden blijft. Bedankt voor de samenwerking en het vertrouwen!

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!