De Bierkoerier is de komende 3 jaar de nieuwe kledingsponsor van FC Zutphen 3. Dankzij de steun van de nieuwe sponsor kan het 3e zaterdagteam beschikken over mooie trainingspakken en voetbaltassen. Met daarop uiteraard het logo van De Bierkoerier.

Foto: Hans ten Brinke
Foto: Hans ten Brinke

Sponsorovereenkomst voor 3 jaar

Afgelopen zondag was Pieter de Weerd namens De Bierkoerier te gast bij FC Zutphen. Hij verkeerde in gezelschap van zijn zus, vriendin en van zijn compagnon Emiel van den Brink. In de bestuurskamer werd het sponsorcontract getekend, waarmee De Bierkoerier zich voor de komende 3 jaar committeert als kledingsponsor van ons 3e elftal. Koen Liebrand was aanwezig om namens zijn team als dank een bos bloemen uit te reiken aan de nieuwe sponsor.

Belangrijke rol voor Matthijs Ruessink

Het was Matthijs Ruessink die een actieve rol speelde bij de totstandkoming van de samenwerking tussen De Bierkoerier en FC Zutphen. De speler/leider van het vriendenteam FC Zutphen 3 bracht de potentiële sponsor in contact met onze sponsorcommissie. Wurstmeister is al een tijd de shirtsponsor van FC Zutphen 3. En Matthijs Ruessink zag mogelijkheden om ook een sponsor te vinden voor trainingspakken en voetbaltassen.

Respect voor deze ondernemers

Gerrit Wullink is verguld met de nieuwe sponsorovereenkomst: ‘Als sponsorcommissie hebben we respect voor deze jonge en enthousiaste ondernemers. Ondanks deze moeilijke tijden runnen zij met veel energie hun bedrijf. Bovendien zijn wij blij en dankbaar dat zij FC Zutphen op deze manier financieel willen ondersteunen’.

Over De Bierkoerier

De winkels dicht, onverwachts bezoek, een feestje, BBQ of gewoon geen zin om het huis uit te gaan? Geen probleem. De Bierkoerier bezorgt al uw dranken, party snacks en party games bij u aan huis. Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse merken bier, wijn, aperitieven en mixdranken. Ook bieden we frisdranken, snacks en overige etenswaren aan.

Koel, snel en veel keuze

Wij bezorgen alle dranken standaard gekoeld. We garanderen een snelle levering, een ruim assortiment en een veilige betaling. U kunt bestellen via de online webshop, via Whatsapp of via de telefoon.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!