Afgelopen zaterdag was Agnes Pelgrim-Riethorst te gast bij FC Zutphen. Vijf jaar geleden is Agnes begonnen als franchise-ondernemer van DeBakkerAanHuis.nl. Sinds kort is ze bordsponsor bij onze club.

Foto: Hans ten Brinke

Agnes betrekt haar ruime assortiment brood en banket bij 2 gerenommeerde warme bakkers. Ze bezorgt alle online bestellingen gratis aan huis in Zutphen en omstreken. Steeds meer mensen maken gebruik van deze service. Ze kiezen voor het gemak; je favoriete brood is nooit uitverkocht en geen bezorgkosten. Maar ook geen gesleep met tassen of door weer en wind op pad hoeven.

De sponsorcommissie van FC Zutphen is blij dat Agnes met debakkeraanhuis.nl onze club steunt met een reclamebord langs het prachtige vernieuwde veld 2. En we wensen haar veel succes met haar onderneming. Op de foto (dankzij Hans ten Brinke) ontvangt Agnes uit handen van Gerrit Wullink een bos bloemen bij het nieuwe reclamebord.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!