Bluace is de nieuwe stersponsor van FC Zutphen Dames 1. De sponsorcommissie kwam namens FC Zutphen een overeenkomst met Bluace overeen voor een periode 3 jaar. Afgelopen zaterdag werd de nieuwe sponsor officieel gepresenteerd en welkom geheten.

Foto: Hans ten Brinke

Sportieve ambities

Huib den Hertog is Managing Partner bij Bluace. En daarnaast een echte clubman. ‘Ik ben al vanaf mijn jeugd actief bij de club. Eerst vooral als voetballer. De afgelopen jaren ben ik me vanuit de technische commissie gaan richten op het meiden- en damesvoetbal binnen de club. Dat doe ik met mijn vrouw Saskia. Samen met alle betrokken trainers en leiders willen we het damesvoetbal naar een hoger plan tillen.’ Op de vraag of dit lukt antwoordt Huib bevestigend. ‘We zien een enorme groei aan meidenteams. En het is prachtig om het voetbalplezier te zien bij de meiden.’

We willen komend seizoen graag met een nieuw 2e elftal starten

Maar ook het Damesteam ontwikkelt zich. Huib: ‘We hebben met Ira Reerink een uitstekende trainer. En we hopen dat een aantal meiden vanuit de jeugd de stap maakt naar het 1e elftal. Sterker nog, we willen komend seizoen graag met een nieuw 2e elftal starten. Dat geeft speelsters de mogelijkheid om in een elftal te spelen dat aansluit bij hun niveau of ambitie.’

Elkaar helpen

Dankzij de samenwerking tussen Bluace en FC Zutphen speelt het 1e Damesteam vanaf komend seizoen in een nieuw tenue. Met op het shirt de naam Bluace. ‘Mooi toch, dat we elkaar op deze manier kunnen helpen? Ik hoop dat het een steentje bijdraagt aan een mooie toekomst van het damesvoetbal bij FC Zutphen.’

Proosten op een mooie toekomst

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe shirt al gepresenteerd. Ook werden de handtekeningen onder het sponsorcontract gezet. Het complete damesteam was hierbij aanwezig. Huib ontving champagne en een fles Strohrum als dank voor de samenwerking.

Over Bluace

bluace.nl

Bluace helpt bedrijven uit de service- en installatiebranche met het administreren en optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van software. ‘Software moet bedrijfsprocessen ondersteunen, niet meer en niet minder’, is wat onze professionals regelmatig roepen. We gaan graag met u in gesprek over hoe de huidige bedrijfsprocessen zijn ingericht en adviseren vervolgens of en hoe ERP software kan bijdragen om deze bedrijfsprocessen efficiënter in te richten.

De ERP software voor installatiebedrijven van Bluace is een SaaS-oplossing (Software as a Service) op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform. Dit betekent dat de software niet langer op uw eigen server wordt geïnstalleerd, maar werkt vanuit de cloud op elk apparaat met internet. Bij Bluace geloven we dat het van belang is dat u zelf de regie houdt over uw software. De software is flexibel en verandert met u mee als bedrijfsprocessen in de toekomst veranderen, zonder dat u daarvoor opnieuw in een nieuwe software moet investeren.

Welkom en veel dank

De sponsorcommissie van FC Zutphen is blij met Bluace als nieuwe stersponsor van onze club. Welkom bij FC Zutphen en dank voor het vertrouwen. We kijken uit naar een fijne samenwerking.

Vind ik leuk 5

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!