blok-oranje-rood

Bleumink Fietsen Zutphen: nieuwe naam en nieuw reclamebord

blok-oranje-rood

Bleumink Fietsen Zutphen. Dat klinkt bekend en toch ook nieuw. Exact. Het bedrijf genoot jarenlange bekendheid onder de naam Profile Bleumink. Gevestigd in de Zutphense Spittaalstraat biedt het bedrijf al jaren fietsen aan. En met een grote werkplaats worden er wekelijks tientallen klanten geholpen met reparaties aan hun fiets. Het bedrijf heet sinds dit jaar Bleumink Fietsen Zutphen en opent binnenkort de deuren van een nieuw pand op De Stoven in Zutphen. Daar kunnen ze hun fietsen optimaal presenteren aan hun klanten.

Nieuw reclamebord

Een naamsverandering leidt vrijwel altijd tot een nieuw logo. Daarom is het oude reclamebord op ons sportpark netjes vervangen. Vorige week was de familie Bleumink op bezoek voor de presentatie van het nieuwe bord. Voor onze sponsorcommissie een mooie kans om de ondernemers Ruben en Petra te danken voor de samenwerking.

Nauw betrokken

De familie Bleumink is nauw betrokken bij FC Zutphen. Ruben is zelf actief bij het 45+ voetbal en ook de kinderen zijn binnen onze jeugdafdeling geen onbekenden. Bleumink Fietsen sponsort als elftalsponsor de MO 15-1, ondersteunt het U13 Tournament met een advertentie in de toernooikrant en is ook zichtbaar als bordsponsor na de upgrade van het 2e veld.

Veel dank en succes

Op de foto zien we Petra en Ruben, samen met Jan Nijendijk. Jan overhandigt namens de sponsorcommissie mooie bloemen. We wensen Bleumink Fietsen alvast veel succes in hun nieuwe bedrijfspand.

Vind ik leuk 11