blok-oranje-rood

Bestuur Ondernemersclub De Achterban ‘te gast’ bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag was het bestuur van Ondernemersclub De Achterban ‘te gast’ bij FC Zutphen. Als sponsor van de week woonden ze de wedstrijd FC Zutphen – Vroomshoopse Boys (1-1) bij.

Over De Achterban

De Achterban is de ondernemersclub van FC Zutphen en speelt met meer dan 60 leden een belangrijke rol binnen onze vereniging. Regelmatig organiseren ze leuke activiteiten voor hun ondernemende leden: uitstapjes, ledenavonden en weekendjes weg. Op deze manier wordt het netwerk rondom onze club verder uitgebreid en groeit ook het eigen netwerk van de ondernemers. De Achterban werd in 2005 opgericht door toenmalig hoofdsponsor Jan Dijkman. Bedrijven die zich aansluiten bij De Achterban nemen actief deel en krijgen ruimschoots de gelegenheid om zich te presenteren. Een deel van de jaarlijkse ledenbijdrage gaat naar onze club, waardoor De Achterban zich met recht een trouwe en grote sponsor van FC Zutphen mag noemen. En daar zijn we ze dankbaar voor.

Bestuur te gast

Op de foto die Hans ten Brinke zaterdag maakte, zie je Gerrit Wullink van onze sponsorcommissie met het bestuur van De Achterban, vlnr: Cor Brandsma, Richard van Leeuwen, Ieme Meerman en Jan Willem Hemeltjen.

Sponsoravond

Medio november is er een gezellige sponsoravond voor al onze sponsoren en de leden van De Achterban. Meer informatie volgt nog.

Ondernemersclub De Achterban
Meijerinkpad 1
7207 ED Zutphen
www.deachterban.nl

Vind ik leuk 4