Best4U en FC Zutphen verlengen hun samenwerking

De samenwerking tussen Best4U en FC Zutphen krijgt een vervolg. De verlenging van het aflopende sponsorcontract is een mooi resultaat van de fijne samenwerking. Het bedrijf uit Zutphen is ook de komende jaren stersponsor van FC Zutphen.

Technisch partner

Afgelopen zomer is er door onze webmaster Ruud Evers een nieuwe FC Zutphen site gebouwd. De Best4U group vervulde daarbij een belangrijke rol als technisch partner. Technische zaken zoals onze e-mail, webhosting en security zijn bij Best4U in uitstekende handen.

Nieuw contract getekend

Sinds 3 jaar is Best4U stersponsor van FC Zutphen JO13-1. Het bijbehorende sponsorcontract werd afgelopen week verlengd. Namens Best4U zette de heer Emmo Elshof zijn handtekening onder het nieuwe contract. Hij ontving van onze sponsorcommissie uit handen van Gerrit Wullink een mooie oranje-rode bos bloemen.

Over Best4U

Best4U presenteert zich als volgt: Best4U helpt u aan een razendsnelle website of webshop. Hiervoor hebben we een uniek stappenplan ontwikkeld, waarmee we ons met recht de snelste bouwer van Nederland mogen noemen. Al binnen 5 dagen staat uw nieuwe website of webshop online. Bezoek voor meer informatie onze website. Best4U biedt u niet alleen het snelste ontwikkelproces. Zodra u online bent, verzorgen wij ook de hosting, maximale veiligheid en een servicegerichte helpdesk. Vanuit ons nieuwe hoofdkantoor aan de Pollaan 43 te Zutphen staan wij u graag te woord.

Tekst: Gerrit Wullink

7+

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 11 november 2020

Geef een reactie

We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.