blok-oranje-rood

Aebi Schmidt nieuwe sponsor FC Zutphen

blok-oranje-rood

Op zaterdag 14 oktober mochten we he heer Kleine van Aebi Schmidt ontvangen voor een mediamoment in Zutphen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid, vindt Aebi Schmidt het van belang om lokale (sport)clubs te ondersteunen. De verbondenheid met regionale sportclubs is vanaf de 50-er jaren van de vorige eeuw een belangrijk onderdeel van de onderneming, die graag naar Zutphen wordt uitgebreid.

Duurzaam

Bovendien zet Aebi Schmidt Nederland BV zich in voor een duurzamere toekomst en omarmt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als een kernwaarde. Dit doen ze niet alleen door geavanceerde voertuigen te produceren met een lage milieubelasting, maar ook door lokale gemeenschappen en duurzame initiatieven te ondersteunen. Door samen te werken met organisaties en evenementen die zich inzetten voor het milieu en gemeenschapsopbouw, tonen ze aan dat MVO niet ophoudt bij de bedrijfsgrenzen.

Over Aebi Schmidt Nederland

Aebi Schmidt Nederland, een dochteronderneming van de Aebi Schmidt Group, biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor winteronderhoud en straatreiniging in Nederland. Of het nu gaat om het schoonmaken van straten of transportinfrastructuur, het opruimen en strooien tijdens het onderhoud van wegen in de winter, het voorkomen van sneeuw en ijs op start- en landingsbanen van ‘s werelds toonaangevende luchthavens of het beheer van uitdagende groene gebieden, als onderdeel van de Aebi Schmidt Group, met activiteiten in meer dan 90 landen, hebben ze een sterke reputatie en expertise in infrastructuurbeheer en –onderhoud.

Welkom

De sponsorcommissie is verheugd dit gerenommeerde bedrijf welkom te heten als sponsor. Op de bijgaande foto van Hans ten Brinke worden de bloemen overhandigd door Henk Wevers namens onze sponsorcommissie.

Vind ik leuk 2