Zaterdag 19 februari werd de sponsorcommissie verrast door een zware delegatie van uitzendbureau Aktief Werkt. Maar liefst 4 dames waren aanwezig bij de presentatie van het nieuwe reclamebord en de ondertekening van het sponsorcontract met FC Zutphen. Aktief Werkt is de nieuwe shirtsponsor van FC Zutphen JO19-3 en bovendien zichtbaar met een mooi reclamebord langs het veld.

Samen met FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga werd het sponsorcontract getekend. En daarna volgde een fotomoment bij het reclamebord. Mieke Aalders, Bijou Baldé, Jeanine van het Reve en manager Sarah van Fessem (vlnr) werden met sponsorcommissie voorzitter Auke ten Cate gefotografeerd. Uiteraard door Hans ten Brinke.

Over Actief Werkt

Als je op zoek bent naar een baan in de regio van Zutphen, kan ons team bij uitzendbureau Zutphen je vast en zeker helpen. We hebben veel vacatures en helpen dagelijks mensen aan een interessante nieuwe uitdaging. Schrijf je online in, zodat wij je gegevens hebben en weten welk soort baan je zoekt. Ons team zet zich voor jou in om een leuke (nieuwe) baan te bemachtigen. Ons doel is om jou straks met plezier naar je werk te laten gaan bij een toffe werkgever.

Verschillende vacatures

Bij Actief Werkt uitzendbureau Zutphen hebben we verschillende vacatures: van een volle werkweek tot een bijbaan van enkele uurtjes per week. Maak op basis van je beschikbaarheid de keuze tussen deze type vacatures.

  • Fulltimebaan: de werkweek voor een fulltimebaan bedraagt 36 tot 40 uur per week.
  • Parttimebaan: een parttimebaan is goed te combineren met andere zaken die tijd vragen.vDenk bijvoorbeeld aan een hobby, het volgen van een studie of kinderen.
  • Tijdelijk werk: ben je alleen maar voor een bepaalde periode beschikbaar om te werken, bijvoorbeeld in de vakantie? Dan hebben we ook vacatures waarbij je slechts tijdelijk een dienstverband aangaat.
  • Vaste baan: als je voor onbepaalde tijd wilt werken, solliciteer dan op vacatures voor een vaste baan.

Contactgegevens

Aktief Werkt
Overwelving 1-3
7201 LT Zutphen
0575-743085
Zutphen@actiefwerkt.nl

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!