blok-oranje-rood

Achterhoek Nieuws sponsor van de week

blok-oranje-rood

​​Deze week is Achterhoek Nieuws de Sponsor van de Week bij FC Zutphen. Achterhoek Nieuws is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Weevers en BDU media.

In Zutphen e.o. is het bedrijf uit Lichtenvoorde de uitgever van het weekblad Contact Zutphen-Warnsveld. Deze krant wordt huis aan huis verspreid en ligt daarnaast wekelijks bij supermarkten, de VVV, horecagelegenheden en andere afhaalpunten in de regio.

Bij uitgeverij Achterhoek Nieuws zijn ze oprecht geïnteresseerd in jouw organisatie of bedrijf en staat de A voor Achterhoek en Aandacht. Zij brengen, voor zover mogelijk, jouw boodschap op gepaste wijze bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Doordat zij door en door in de Achterhoek zijn geworteld, begrijpen zij zowel de verteller als de lezer.

Sinds begin dit jaar is Achterhoek Nieuws de nieuwe media-stersponsor van FC Zutphen. Deze deal biedt de club de mogelijkheid om via een eigen pagina in het blad Contact verslag te doen van nieuwsfeiten binnen FC Zutphen. Daarbij bieden wij onze sponsoren eveneens een aantrekkelijke vorm van adverteren aan via hun bedrijfslogo.

Vind ik leuk 0