blok-oranje-rood

Betsy de nieuwe stersponsor van FC Zutphen VR2 (zon)

blok-oranje-rood

Zondag 25 februari j.l. was een feestelijke dag voor de dames van FC Zutphen VR2 (zon). Zij kregen namelijk bezoek van hun nieuwe sponsor Dhr. Marc Schmidt die namens www.mijnbetsy.nl aanwezig was voor o.a. de contractondertekening. Betsy bestaat uit een team dat zich dagelijks bezig houdt met het aan- en uittrekken van steunkousen. Geen gestuntel met hulpmiddelen, nooit meer wachten tot een vast tijdstip en niet meer afhankelijk van een familielid;  Betsy helpt professioneel, vriendelijk en zorgzaam en neemt bovenal de tijd.

Een Betsyteam bestaat uit een aantal Betsy’s in uw buurt die allemaal getraind zijn om steunkousen op dezelfde juiste manier aan en uit te trekken. Betsy wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars en is WTZi erkend door het ministerie van VWS. Zij is er voor mensen die geen andere medische of verpleegkundige zorg nodig hebben en werkt nauw samen met wijkverpleegkundigen, thuiszorgorganisaties, therapeuten, artsen, consulenten en andere zorgprofessionals. Betsy heeft ook een belangrijke signaalfunctie; wanneer blijkt dat een klant meer zorg of hulp nodig heeft dan het aan- en uittrekken van steunkousen , draagt zij de cliënt over aan de relevante zorgverlener.

Helaas was de voetbalwedstrijd die ochtend afgelast maar waren de dames toch bijna voltallig aanwezig voor de elftalfoto en het nuttigen van taart.

Marc Schmidt nam van de gelegenheid gebruik om Betsy als bedrijf te introduceren en tevens een oproep te doen om er te komen werken.

Enkele speelsters van FC Zutphen maken namelijk al deel uit van het Betsyteam en men kan meer personeel gebruiken.

Na de koffie en het gebak was het tijd voor de ondertekening van het sponsorcontract en de gebruikelijke elftalfoto’s .

De sponsorcommissie heet Dhr. Marc Schmidt van harte welkom bij FC Zutphen en is hem zeer dankbaar voor zijn sponsorbijdrage.

[foogallery id=”9379″]

Vind ik leuk 0