Benjamin Roters is als jeugdspeler een talent. Dit werd niet alleen opgemerkt bij FC Zutphen maar ook bij de scouts van de Voetbalacademie De Graafschap. In maart van dit jaar is Benjamin uitgenodigd voor een stagetraining bij De Graafschap. Dat Benjamin hier ook letterlijk zijn beste beentje heeft voorgezet blijkt, want inmiddels heeft hij een mooie basisplek weten te veroveren in het team JO17 met positienummer 10. Zijn team speelt in de landelijke eerste divisie. Afgelopen weekend zijn zij tweede geworden in de competitie en gaan nu op voor promotie voetbal.
Aan het einde van het vorige seizoen heeft Benjamin afscheid genomen van zijn team bij FC Zutphen, waarbij de prachtig opgemaakte taart zich goed liet smaken.

Benjamin, we wensen je veel succes maar vooral heel veel plezier in jouw voetbalcarrière bij De Graafschap. We blijven je met veel interesse volgen.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!