blok-oranje-rood

Arthur Isselman definitief terug op het oude nest

blok-oranje-rood
Arthur Isselman definitief terug op het oude nest

Het bestuur van FC Zutphen is blij u te kunnen melden dat met Arthur Isselman en Ido te Loo overeenstemming is bereikt voor het komende seizoen. Daarmee keert Arthur Isselman terug als hoofdtrainer van FC Zutphen zaterdag 1. Ido te Loo zal hem daarbij gaan assisteren.

Samen hebben ze op interim basis het elftal begeleid in de nacompetitie. Beiden hebben veel ervaring.

Arthur Isselman is de afgelopen periode trainer geweest bij DZC “68, OBW en De Graafschap. Ido te Loo heeft kort geleden en ook wat langer terug diverse elftallen bij FC Zutphen begeleid.

Na afloop van de nacompetitie is de technische commissie direct in gesprek gegaan met beide trainers. Tijdens deze gesprekken werd bevestigd wat men al zag. Twee geweldig gedreven personen, die met hun enthousiasme, ervaring, voetbalideeën en plannen samen wat neer willen zetten bij FC Zutphen en zodoende de weg omhoog weer willen in slaan. Bestuur en technische commissie zijn er van overtuigd dat het aanstellen van beide trainers bij het vlaggenschip niet alleen een positief effect zal hebben op de selectie, maar zeker ook op de gehele vereniging.

Men wenst beiden enorm veel succes toe, en men kijkt uit naar de samenwerking.

Toon Hillebrand trainer van Fc Zutphen zaterdag 2.

Het 2e elftal van FC Zutphen zal komend seizoen onder leiding staan van Toon Hillebrand. Toon is een bekend gezicht binnen de club, want hij is zowel als trainer en als speler jaren actief geweest binnen onze vereniging.

In het WHcZ tijdperk is Toon reeds trainer geweest van ‘Ons Aller Tweede’ en niet zonder succes. In 1999 eindigde hij zijn trainerschap bij dit elftal met de titel.

Ook is hij 2 seizoenen trainer geweest van FC Zutphen zondag 1 afdeling en daarnaast de eerste elftallen van Almen, Emst, Wilp, Voorst, Oeken en SBVB.

Komend jaar ligt er een geweldige uitdaging op hem te wachten. Het 2e elftal moet weer smoel krijgen en dat kan met de huidige kern van deze ploeg welke aangevuld zal worden met talentvolle jeugdspelers. Ook Toon wenst men alle succes bij deze mooie uitdaging.

Vind ik leuk 0