blok-oranje-rood

Alpe d’HuZes 2017: 1 april eieren te koop bij FC Zutphen voor goed doel

blok-oranje-rood

Afgelopen jaren hebben we van veel leden of hun dierbaren, ongewild afscheid moeten nemen, die na een korte of lange ziekteperiode, besmet met één van de vele verschrikkelijke vormen van kanker, nog midden in het leven staand, uit ons leven werden gerukt.

Uitbannen van deze ziekte zal misschien niet gaan lukken, maar er worden wel door onderzoek steeds meer zaken ontdekt, die bij de bestrijding van de ziekte gebruikt kunnen worden.

Voor dit onderzoek en behandelmogelijkheden is heel veel geld nodig. Veel mensen zetten zich belangeloos in om hieraan bij te dragen.

1 van deze mensen is Helga Dashorst- Van Rij, echtgenote van ons actieve lid Gerard Dashorst, die vorig jaar plotseling overleed.

Zij zal op 1 juni aanstaande voor de 3e keer deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Dit is een actie waarbij fietsers de bekende alpenreus Alpe d’Huez beklimmen om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te fietsen, waarmee ze een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Het geld dat bijeen wordt gebracht wordt gestort in het Alpe d’HuZes/ KWF- fonds. Dit fonds wordt beheerd door KWF Kankerbestrijding en KWF is dan ook geheel verantwoordelijk voor de besteding van dit geld.

De deelnemers proberen middels acties zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen. 1 van de acties, waarmee Helga geld bijeen probeert te krijgen, is het verkopen van eieren. Op zaterdag 1 april 2017 is er de mogelijkheid om in de kantine van FC Zutphen voor € 2,50 een doosje met 10 eieren te kopen. 2 doosjes kosten € 4,50.

Ook is er de mogelijkheid om Helga met een vrijwillige financiële bijdrage te ondersteunen.
Hoe kunnen jullie dit doen?
Via https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/helgadashorst Je komt dan rechtstreeks op haar persoonlijke actiepagina. Klik op steun mij en de rest wijst zich dan vanzelf.

Langs deze weg worden jullie bedankt voor welke bijdrage dan ook.

Vind ik leuk 0