Dit jaar doen wij mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB.

De komende jaren gaan we aan de slag met de ontwikkeling van meiden- en vrouwenvoetbal in onze vereniging. Centrale thema’s zijn de positionering van het vrouwenvoetbal binnen onze vereniging, een verenigingsorganisatie die ook is afgestemd op vrouwenvoetbal en de kwaliteit van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Wij zijn door de KNVB benaderd om deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma. Wij hebben ons hiervoor aangemeld waarna afgelopen woensdag het intakegesprek volgde waarin we meer informatie over het programma hebben gekregen en onze ambitie hebben toegelicht. Na het intakegesprek is de volgende stap het analysegesprek om de huidige situatie van de vereniging in beeld te brengen. Het analysegesprek staat gepland voor woensdagavond 24 april 2019. Vanuit de vereniging is Cora van Heerde programmaleider.

Wil jij ook meedenken of een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Cora. Want de sleutel voor succes is natuurlijk de betrokkenheid en het commitment van alle betrokkenen binnen de vereniging!

Meer informatie op de KNVB site: https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/clubontwikkeling/ontwikkelingsprogramma-meiden–en-vrouwenvoetbal

Bestuur FC Zutphen

 

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!