Aan de slag met meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Zutphen

Dit jaar doen wij mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB.

De komende jaren gaan we aan de slag met de ontwikkeling van meiden- en vrouwenvoetbal in onze vereniging. Centrale thema’s zijn de positionering van het vrouwenvoetbal binnen onze vereniging, een verenigingsorganisatie die ook is afgestemd op vrouwenvoetbal en de kwaliteit van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Wij zijn door de KNVB benaderd om deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma. Wij hebben ons hiervoor aangemeld waarna afgelopen woensdag het intakegesprek volgde waarin we meer informatie over het programma hebben gekregen en onze ambitie hebben toegelicht. Na het intakegesprek is de volgende stap het analysegesprek om de huidige situatie van de vereniging in beeld te brengen. Het analysegesprek staat gepland voor woensdagavond 24 april 2019. Vanuit de vereniging is Cora van Heerde programmaleider.

Wil jij ook meedenken of een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Cora. Want de sleutel voor succes is natuurlijk de betrokkenheid en het commitment van alle betrokkenen binnen de vereniging!

Meer informatie op de KNVB site: https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/clubontwikkeling/ontwikkelingsprogramma-meiden–en-vrouwenvoetbal

Bestuur FC Zutphen

 

Vind ik leuk 0

Artikel delen