Op 19, 20 en 21 augustus organiseert FC Zutphen al voor de 6e keer het SallandElectronics U13 Tournament. Een geweldig internationaal voetbaltoernooi voor jeugd tot 13 jaar. Ons eigen Sportpark ‘t Meijerink is 3 dagen lang in de ban van prachtige wedstrijden. En van veel gezelligheid. We zoeken vrijwilligers die ons helpen om er ook dit jaar weer een fantastisch toernooi van te maken! Iets voor jou?

Help je ons weer mee?

Vorig jaar hielpen er meer dan 75 vrijwilligers. Natuurlijk hopen we dat jullie er dit jaar ook weer zijn. Maar ook als je nog niet eerder geholpen hebt, dan ben je hartstikke welkom! Je kunt bij aanmelding kiezen waarmee je wilt helpen.

Woensdag 17 augustus meer uitleg

We nodigen alle vrijwilligers uit op woensdag 17 augustus in ons clubhuis. Dan krijgen jullie meer informatie over de taken. En dan zorgen we samen voor een goede taakverdeling. Ook ontvang je dan een nieuw poloshirt. We sluiten op zondag 21 augustus het toernooi ook samen af met alle vrijwilligers. Dan staat er een heerlijk buffet voor jullie klaar.

Aanmelden of meer info

Je kunt je eenvoudig aanmelden om als vrijwilligers te helpen. Meerdere keuzes zijn mogelijk. Voor meer info, stuur dan een e-mail naar u13-toernooi@fczutphen.nl.

  Vind ik leuk 3

  Gerelateerde artikelen

  Abonneer
  Hou me op de hoogte van
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  0
  Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
  We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
  Feedback
  Feedback
  Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
  Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
  Volgende
  Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
  Terug
  Verzenden
  Bedankt voor je feedback!