blok-oranje-rood

Voetbalschool talent van de week: Noah van Meegdenburg

blok-oranje-rood

Iedere week trainen er een groot aantal kinderen bij onze Voetbalschool. Scoren, keepen, techniek, acties, plezier en beter worden staat tijdens onze trainingen altijd centraal. Maar wie zijn die talenten die altijd bij de voetbalschool trainen en waarom doen ze dat? Om jullie kennis te laten maken met een aantal van onze talenten stelt elke week een van onze leden zich voor aan jullie. Vandaag mag Noah zich voorstellen aan iedereen.

[ux_image id=”33422″]

[gap]

Wie ben ik?

Mijn naam is: Noah van Meegdenburg

Ik ben: 7 jaar oud

Ik voetbal bij: FC Zutphen in de JO8-1

In het veld sta ik vaak: voorhoede

Actief bij de Voetbalschool sinds: dit jaar voor het eerst op de Voetbalschool

Het leukste aan de Voetbalschool: de partijen, de duels en de spelletjes

Mijn favoriete club: Ajax en Barcelona

Mijn beste voetbalvriend(en): ik voetbal graag met Zibbi, Hidde, Ruben, Adam en Liam. En in de buurt voetballen we ook heel vaak op straat met Twan, Jidde, Mees, Jonas, Jasmijn, Silva, Liselot, Jasmijn, Finn en Minthe. Later wil ik graag profvoetballer worden en dan koop ik een Lamborghini Hurricane voor mijn vader haha. De leukste trainer van de Voetbalschool vind ik Delano, maar ik vind alle trainers heel aardig!

Tot slot: Ik vind FC Zutphen de leukste club van Zutphen. Ik vind voetbal super leuk, en ik was heel erg verrast en blij dat ik deze week als talent gekozen ben!

Vind ik leuk 11