blok-oranje-rood

Voetbalschool op volle toeren

blok-oranje-rood

Wat zijn we lekker bezig. De voetbalschool is alweer 6 weken onderweg met bijna 100 kinderen die iedere vrijdag bij ons komen trainen. Elke week wordt er een uitdagende en gevarieerde training neergezet voor al deze jongens, meisjes en keepers. En wat zijn wij als trainers blij om al dat fanatisme te zien. We zien iedere week dat alle talenten vooruitgaan, en echt stappen maken in hun acties, keeperskills, techniek of bij het afpakken van de bal.

Inkijkje

Vaak is onze fotograaf Jasper Blaauw aanwezig, die prachtige foto’s maakt. Om jullie een inkijkje te geven in onze voetbalschool zijn hieronder een aantal van de foto’s te zien.

Nog niet klaar

Met 6 weken training achter de rug hebben we er nog 4 in het vooruitzicht! Lijkt het jou nog wat om een keer mee te komen trainen, dan kan dit natuurlijk nog altijd. Iedereen is welkom bij ons en hoe meer voetballers en keepers wij hebben hoe leuker het is voor iedereen. Kijk voor meer info op de pagina van de FC Zutphen Voetbalschool.

Komende vrijdag geen training

Eigenlijk stond er voor komende vrijdag 5 mei wel een training op de planning. Maar het vieren van onze vrijheid vinden wij toch net iets belangrijker. Uit respect voor Bevrijdingsdag hebben wij dan ook besloten de training op te schuiven. Onze laatste vier trainingen zullen dus zijn op vrijdag 12, 19 en 26 mei en de laatste training is op vrijdag 2 juni.

Vind ik leuk 21