blok-oranje-rood

Twee gratis demotrainingen bij de Voetbalschool

blok-oranje-rood

Veel voetbalteams zijn weer lekker aan het voetballen. Ook de Voetbalschool start binnenkort weer. We kunnen niet wachten om weer te beginnen. Daarom bieden we geheel gratis 2 demotrainingen aan. Doe je mee?

[button text=”Direct aanmelden” letter_case=”lowercase” color=”secondary” size=”large” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/voetbalschool/aanmelden-demotrainingen-voetbalschool/”]

[gap]

[ux_image id=”20177″]

[gap]

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen zijn voor jongens en meiden die graag extra willen trainen. Omdat dat leuk is en natuurlijk ook om nog beter te leren voetballen of keepen. Vrienden of vriendinnen mogen ook meedoen, ook als ze geen lid zijn van FC Zutphen. En ook als je bij een andere voetbalclub speelt ben je van harte welkom.

Trainingstijden

De 2 gratis demotrainingen zijn op vrijdag 12 februari en vrijdag 12 maart.

  • Jongens en Meiden O6 t/m O11: 17:00 – 18:00 uur
  • Keepers: 17:00 – 18:00 uur
  • Jongens en Meiden O12 t/m O16: 18:15 -19:15 uur

Aanmelden demotrainingen

Aanmelden voor de demotrainingen is heel eenvoudig: vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Over de Voetbalschool

De Voetbalschool biedt de mogelijkheid om naast je eigen trainingen extra te trainen. Hartstikke leuk en leerzaam. Je wordt met veel plezier een betere voetballer of keeper. Vind je de demotrainingen leuk? Dan kun je je natuurlijk aanmelden voor de trainingen van de Voetbalschool.

Social media

We houden je via de FC Zutphen site en onze social media accounts op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de Voetbalschool.

[follow title=”Volg de Voetbalschool op social media” style=”fill” facebook=”https://www.facebook.com/fczutphen.voetbalschool/” instagram=”https://www.instagram.com/fczutphen.vtblschool/”]

Tekst: Delano Severin

Vind ik leuk 1