blok-oranje-rood

Trainingen Voetbalschool van start met een demotraining

blok-oranje-rood

Eindelijk is het zo ver. Het voetbalseizoen is begonnen en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld. Dat betekent dat ook de FC Zutphen Voetbalschool bijna van start gaat. Een gretige groep van trainers staat te popelen om alle voetballers, voetbalsters, keepers en keepsters weer te mogen helpen met het beter worden in het leukste spelletje, namelijk: voetballen!

[button text=”Aanmelden Voetbalschool” color=”secondary” icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/voetbalschool/aanmelden-bij-de-voetbalschool/”]

[button text=”Aanmelden demotraining” icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/voetbalschool/aanmelden-demotrainingen-voetbalschool/”]

[gap]

Voetbalschool FC Zutphen

We starten met het 8e seizoen van de voetbalschool. Elk jaar melden zich ongeveer 100 kinderen aan. Onze trainers helpen deze enthousiastelingen bij hun ontwikkeling op gebied van voetbal of keepen. Onder leiding van jonge, talentvolle en enthousiaste trainers kunnen de kinderen bij de voetbalschool extra trainen. Daarmee ontwikkelen de kinderen zichzelf en ze hebben plezier omdat ze 1x per week extra kunnen genieten van een training.

Trainen op vrijdagmiddag/avond

De trainingen van de voetbalschool zijn op de vrijdag middag/avond, voor alle kinderen van 6 t/m 16 jaar. En ook als je geen lid bent van FC Zutphen, ben je van harte welkom. We hebben de afgelopen jaren een flink aantal kinderen mogen ontvangen van clubs in de nabije regio. Vandaar ook dat wij dé voetbalschool van de regio Zutphen zijn.

[ux_gallery ids=”24552,24553,24554″ style=”none” type=”slider” columns=”1″ depth_hover=”2″ slider_nav_style=”circle” slider_nav_color=”light” slider_bullets=”true” auto_slide=”6000″ image_hover=”glow”]

[gap]

Training

Bij de voetbalschool bieden wij trainingen aan voor kleine groepen van 6 tot 8 spelers. De training staat in het teken van individuele ontwikkeling en plezier. Doordat de groepen klein zijn kunnen wij de kwaliteit en intensiteit beter waarborgen, waardoor de kinderen tijdens het uur training volle bak aan het voetballen of keepen zijn. Ook proberen wij te trainen op een andere en uitdagende manier. Dit doen wij door middel van verschillende materialen en oefeningen die kinderen bij hun wekelijkse training vrijwel niet voorgeschoteld krijgen.

Demotraining 17 september

Vrijdag 17 september staat er een demo training op het programma. Dit is onze gratis kick-off om iedereen kennis te laten maken met de voetbalschool. Op deze manier kan je komen ervaren of de voetbalschool iets voor jou is! Interesse? Meld je dan snel aan om mee te doen.
Weet je al zeker dat de voetbalschool echt iets voor jou is, dan kun je je natuurlijk ook alvast inschrijven voor een half of heel seizoen.

Nieuw: een eigen trainingsshirt

Wil jij tijdens de trainingen laten zien dat jij de voetbalschool echt helemaal te gek vindt, dan kan je vanaf dit seizoen een uniek FC Zutphen Voetbalschool shirt bestellen. Voor een relatief klein bedrag is het unieke shirt voorzien van Voetbalschool logo van jou. Zet het vinkje aan bij jouw aanmelding en dit coole shirt is van jou.

Vind ik leuk 0