Afgelopen vrijdag zijn de trainingen van de Voetbalschool van FC Zutphen weer begonnen. Het was de 1e training in een reeks voorjaarstrainingen. Er waren veel kinderen aanwezig en het enthousiasme onder de deelnemers was groot.

Foto: Jasper Blaauw

Lekker fanatiek getraind

‘Het is lekker dat we weer begonnen zijn’, vertelt Delano Severin. Delano is 1 van de coördinatoren van de Voetbalschool. Hij blikt tevreden terug op afgelopen vrijdag. ‘Er was een grote groep kinderen aanwezig en er werd lekker fanatiek getraind. Zowel door de voetballers als door de keepers’.

Leuk en leerzaam

De afgelopen periode organiseerde de Voetbalschool 2 demotrainingen. Zo kon de jeugd alvast wennen. Vrijdag begon het écht. Trainingen van de Voetbalschool zijn bedoeld voor voetballers en keepers die graag extra willen trainen, om zo een nog betere voetballer of keeper te worden. Maar ook gewoon omdat het hartstikke leuk is.

Meer informatie

Bekijk hier meer informatie over de Voetbalschool van FC Zutphen. Je kunt je (kind) ook nog steeds aanmelden. Ook kinderen die niet bij FC Zutphen voetballen zijn van harte welkom.

Foto’s

Afgelopen vrijdag maakte Jasper Blaauw een serie mooie foto’s. Je kunt ze op de website van Jasper bekijken.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!