blok-oranje-rood

Trainingen Voetbalschool begonnen met enthousiaste groep

blok-oranje-rood

Afgelopen vrijdag zijn de trainingen van de Voetbalschool van FC Zutphen weer begonnen. Het was de 1e training in een reeks voorjaarstrainingen. Er waren veel kinderen aanwezig en het enthousiasme onder de deelnemers was groot.

[ux_image id=”21452″ caption=”true”]

[gap]

Lekker fanatiek getraind

‘Het is lekker dat we weer begonnen zijn’, vertelt Delano Severin. Delano is 1 van de coördinatoren van de Voetbalschool. Hij blikt tevreden terug op afgelopen vrijdag. ‘Er was een grote groep kinderen aanwezig en er werd lekker fanatiek getraind. Zowel door de voetballers als door de keepers’.

Leuk en leerzaam

De afgelopen periode organiseerde de Voetbalschool 2 demotrainingen. Zo kon de jeugd alvast wennen. Vrijdag begon het écht. Trainingen van de Voetbalschool zijn bedoeld voor voetballers en keepers die graag extra willen trainen, om zo een nog betere voetballer of keeper te worden. Maar ook gewoon omdat het hartstikke leuk is.

Meer informatie

Bekijk hier meer informatie over de Voetbalschool van FC Zutphen. Je kunt je (kind) ook nog steeds aanmelden. Ook kinderen die niet bij FC Zutphen voetballen zijn van harte welkom.

Foto’s

Afgelopen vrijdag maakte Jasper Blaauw een serie mooie foto’s. Je kunt ze op de website van Jasper bekijken.

Vind ik leuk 0