blok-oranje-rood

Trainers Voetbalschool stellen zich voor: Timon Kuiper

blok-oranje-rood

Een grote groep jonge trainers zorgt wekelijks voor de trainingen van de FC Zutphen Voetbalschool. Zij trainen met jonge voetballers en keepers die graag extra willen trainen. Maar wie zijn deze trainers dan? Deze week stelt Timon Kuiper zich voor.

[ux_image id=”22546″ caption=”true”]

[gap]

Hey trainer, hoe heet je?

Mijn naam is Timon Kuiper, of hoe de jonge voetbaltalenten mij kennen: trainer Timon.

Hoe oud ben je?

Ik ben 18 jaar, waar ik op 18 mei aan mijn 19e levensjaar begin.

Wat is jouw rol bij de voetbalschool?

Mijn rol bij de Voetbalschool is het training geven aan de jongere en oudere groepen. Verder wil ik mezelf graag zien als de oprichter van de ‘Catering’.

Hoelang ben je al trainer bij de voetbalschool?

Als ik het goed zeg is dit mijn 4e jaar nu als trainer waarvan ik eerst 2 jaar voor stage meeliep. Het is echt een topsfeertje, een hele leuke groep trainers die eigenlijk ook allemaal vrienden van elkaar zijn en een ontzettend enthousiaste groep voetballers.

Ben je ook trainer van een team?

Absoluut, ik ben dit jaar trainer van de JO11-1. Hierbij zijn er ook jongens die het blijkbaar zo leuk vinden bij mij en zich elk jaar aanmelden voor de Voetbalschool.

Voetbal je zelf ook?

Jaahaa, ik voetbal al sinds mijn 7e bij FC Zutphen waar ik sinds dit seizoen uit mag komen in het 1e elftal.

Op welke positie speel je?

In de jeugd heb ik in elke linie wel gespeeld, maar mijn voorkeur gaat wel echt uit naar het middenveld. Een mooie assist is voor mij net zo mooi als een doelpunt!

Wat vind je het leukste aan training geven?

Ik denk om te zien hoe individuen groeien in het seizoen, dat zie ik dan nu erg bij de jongens van de O11-1 dat ze al hele grote stappen hebben gemaakt sinds de eerste training.

[block id=”21599″]

[gap]

Vind ik leuk 0