Heerlijk, de bal rolt alweer volop over de voetbalvelden, het publiek staat weer langs de lijn en het mooie weer komt er weer aan. Dat betekent dat de FC Zutphen Voetbalschool ook weer van start gaat. Alle trainers hebben weer super veel zin om weer lekker te gaan trainen met alle talenten bij de voetbal- en keepersschool. En om het seizoen goed af te trappen, is er net als voorgaande jaren weer een leuke demotraining!

Demotraining 18 maart

Vrijdag 18 maart staat er een demotraining op het programma. Dit is onze gratis kick-off om iedereen kennis te laten maken met de voetbalschool. Op deze manier kan je ervaren of de voetbalschool iets voor jou is! Interesse? Meld je dan snel aan om mee te doen. Weet je al zeker dat de voetbalschool echt iets voor jou is, dan kun je je natuurlijk ook alvast inschrijven voor ons voorjaarseizoen.

Aanmelden demotraining Aanmelden Voetbalschool

Over de Voetbalschool van FC Zutphen

Bij de voetbalschool bieden we de kinderen van alle clubs uit de regio een extra training in de week aan. Dit geldt voor alle meiden, jongens, keepers en keepsters die zichzelf extra willen ontwikkelen of gewoon een extra keer in de week willen voetballen of keepen. Met een enthousiaste en jonge trainersgroep doen wij er alles aan om de kinderen in kleine groepjes met veel individuele aandacht optimaal te ontwikkelen en natuurlijk met veel plezier te laten voetballen.

De training zelf

Bij de voetbalschool bieden wij trainingen aan voor kleine groepen van 6 tot 8 spelers. De training staat in het teken van individuele ontwikkeling en plezier. Doordat de groepen klein zijn kunnen wij de kwaliteit en intensiteit beter waarborgen, waardoor de kinderen tijdens het uur training volle bak aan het voetballen of keepen zijn. Ook proberen wij te trainen op een andere en uitdagende manier. Dit doen wij door middel van verschillende materialen en oefeningen die kinderen bij hun wekelijkse training vrijwel niet voorgeschoteld krijgen. Onze trainingen vinden plaats op de vrijdag middag/avond. Op deze manier is het voor kinderen van verschillende clubs mogelijk om bij ons te komen trainen. Dit is de laatste seizoenen dan ook goed terug te zien in het aantal aanmelding van kinderen van clubs uit de nabije omgeving. Vandaar ook dat wij dé voetbalschool van de regio Zutphen zijn.

Ook cool: een eigen Voetbalschool trainingsshirt

Wil jij tijdens de trainingen laten zien dat jij de voetbalschool echt helemaal te gek vindt, dan kan je vanaf dit seizoen een uniek FC Zutphen Voetbalschool shirt bestellen. Voor een relatief klein bedrag is het unieke shirt voorzien van Voetbalschool logo van jou. Zet het vinkje aan bij jouw aanmelding en dit coole shirt is van jou.

Meer info en aanmelden

Lees meer over de FC Zutphen Voetbalschool of volg ons via de socials. Aanmelden voor onze voetbalschool kan eenvoudig via de website.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!