blok-oranje-rood

Heb jij je al aangemeld voor de gratis demotrainingen?

blok-oranje-rood

De laatste resten sneeuw verdwijnen de komende dagen. Dat betekent dat we weer lekker kunnen voetballen. De trainingen van de Voetbalschool van FC Zutphen beginnen ook weer bijna. Wil jij graag extra trainen omdat je dol bent op voetballen? Of wil je graag een nog betere voetballer of voetbalster worden? Meld je dan aan bij onze Voetbalschool.

Twee gratis demotrainingen

Op vrijdag 5 en 12 maart is er een gratis demotraining. Kom jij ook trainen? Zo kun je eerst even kijken of je de trainingen leuk vindt. Aanmelden voor deze trainingen kan snel en eenvoudig via het aanmeldformulier op de website.

[button text=”Aanmelden demotrainingen” color=”secondary” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/voetbalschool/aanmelden-demotrainingen-voetbalschool/”]

[gap]

Trainingstijden

De 2 demotrainingen zijn op vrijdag 5 en 12 maart.

  • Jongens en meiden O6 t/m O11: 17:00 – 18:00 uur
  • Keepers: 17:00 – 18:00 uur
  • Jongens en meiden O12 t/m O16: 18:15 -19:15 uur

[gap]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8YJ1J8fb1_0[/embedyt]

[gap]

Over de Voetbalschool

De Voetbalschool biedt de mogelijkheid om naast je eigen trainingen extra te trainen. Hartstikke leuk en leerzaam. Je wordt met veel plezier een betere voetballer of keeper. Vind je de demotrainingen leuk? Dan kun je je natuurlijk aanmelden voor de trainingen van de Voetbalschool.

Vind ik leuk 0