blok-oranje-rood

FC Zutphen Voetbalschool start met de jaarlijkse demotraining

blok-oranje-rood

Eindelijk: we beginnen weer met de trainingen van de FC Zutphen Voetbalschool. Nu het voetbalseizoen is gestart, hebben de trainers ook weer extra veel zin om te starten met de trainingen. Jullie hopelijk ook?! Net als elk jaar beginnen we ook nu met een Demotraining. Die is vrijdag 16 september. Geef je snel op!

[button text=”Aanmelden Voetbalschool” letter_case=”lowercase” color=”secondary” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/voetbalschool/aanmelden-bij-de-voetbalschool/”]

[button text=”Aanmelden demotraining” letter_case=”lowercase” style=”underline” radius=”99″ link=”https:/https://www.fczutphen.nl/voetbalschool/aanmelden-demotrainingen-voetbalschool/”]

[gap]

[ux_image id=”32220″ image_size=”original”]

[gap]

Over de FC Zutphen Voetbalschool

We starten vrijdag met het 9e seizoen van onze voetbalschool. Elk seizoen helpen wij ongeveer 100 kinderen om een nog betere voetballer of keeper te worden. Het aantal deelnemers blijft stijgen. Onder leiding van jonge, talentvolle en enthousiaste trainers kunnen de kinderen bij de voetbalschool wekelijks een extra keer trainen.

De trainingen van de voetbalschool zijn op de vrijdagmiddag/avond voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ook als je geen lid bent van FC Zutphen, ben je van harte welkom. We ontvangen jaarlijks een flink aantal kinderen van clubs uit de regio. Hartstikke gezellig!

Demotraining 16 september

Vrijdag 16 september staat er een demotraining op het programma. Dit onze gratis kick-off om iedereen kennis te laten maken met de Voetbalschool. Op deze manier kan je komen ervaren of de voetbalschool iets voor jou is! Interesse? Meld je dan snel aan.

Aanmelden half of volledig seizoen

Weet je al zeker dat de FC Zutphen Voetbalschool echt iets voor jou is, dan kun je je al direct aanmelden. Dit kan voor een half seizoen of een heel seizoen.

Ons eigen shirt

Sinds vorig seizoen hebben we ook ons eigen Voetbalschool trainingsshirt. Ruim 50 kinderen hebben dit shirt al besteld. Lijkt zo’n shirt jou ook cool, dan kun je het shirt bestellen bij jouw aanmelding voor de Voetbalschool.

Vind ik leuk 0