blok-oranje-rood

Demotraining Voetbalschool zeer geslaagd

blok-oranje-rood

Afgelopen vrijdag avond was het dan zover, de FC Zutphen Voetbalschool trapte af met een demotraining. Deze training wordt elk seizoen georganiseerd om iedereen die dit graag wil kennis te laten maken met de FC Zutphen Voetbalschool. Ook dit jaar was het met ruim 80 deelnemers weer een groot succes!

[ux_gallery ids=”24886,24895,24894,24893,24892,24891,24890,24889″ style=”none” depth_hover=”2″ image_hover=”glow”]

[gap]

Schieten, scoren en duiken

Om 17:00 stond het kunstgrasveld al vol met een groot aantal enthousiaste kinderen. Een uur lang hebben ze kunnen trainen onder leiding van onze toptrainers. De trainingen bij de voetbalschool zijn altijd gericht op het individu, zodat we de kinderen veel individuele aandacht kunnen geven en ze op technisch gebied verder kunnen ontwikkelen. Veel blije gezichten, mooie acties en mooie goals hebben we gezien. En ook bij de keepers werd er fanatiek gedoken naar de bal. Extra leuk was de grote groep meiden die ditmaal op de demo waren afgekomen, dit laat opnieuw zien hoe populair het meidenvoetbal is.

Tweede groep

Ook bij de tweede groep was er veel belangstelling. Er waren veel jongens en meiden van O12 t/m O16 aanwezig. Er werd veel gelachen, maar ook zeker fanatiek getraind. Ook hier waren weer prachtige 1 tegen 1 duels te zien, of werden er mooie goals gescoord. Na een uur lang trainen ging ook deze groep moe maar voldaan richting huis. Mooi was het om te zien dat er ook dit jaar weer belangstelling was van clubs uit de regio, zo kunnen kinderen van verschillende clubs samen trainen en samen beter worden. De voetbalschool is namelijk voor iedereen.

Nieuw shirt

Ook werd er natuurlijk aandacht geschonken aan ons splinternieuwe shirt. Dit shirt is te bestellen bij jouw aanmelding voor de FC Zutphen Voetbalschool. Wil jij je nog aanmelden? Dat kan nog!

Vind ik leuk 0