blok-oranje-rood

Demotraining Voetbalschool groot succes

blok-oranje-rood

Afgelopen vrijdag is het seizoen van de FC Zutphen Voetbalschool weer begonnen. De jaarlijkse demotraining was ook deze keer druk bezocht, met bijna 80 kinderen tussen de 5 en 15 jaar. Alle kinderen waren enthousiast om weer te gaan starten met de trainingen en ook de trainers hadden weer een gezonde wedstrijdspanning zo vlak voor de training.

[ux_image id=”32213″ image_size=”original”]

[gap]

Iedereen is welkom

Om 17.00 uur startten de voetballers en keepers tot en met de O11. Een grote groep talenten werkte fanatiek de oefeningen af waar veel aandacht was voor de 1 tegen 1 actie, dribbelen en natuurlijk techniek. Naast de spelers van FC Zutphen waren er ook meerdere kinderen van andere clubs uit de regio die zichzelf extra willen ontwikkelen bij de Voetbalschool. Fantastisch, want iedereen is welkom bij ons.

Ook veel meiden

Om 18.15 uur was het de beurt aan de iets oudere kinderen met een verassend grote groep meiden die ook erg gedreven bezig waren met de training. Zo blijkt maar weer dat onze Voetbalschool voor iedereen wat te bieden heeft. De kinderen konden trouwens trainen met splinternieuwe ballen die wij dit seizoen zelf hebben kunnen aanschaffen. Hierdoor trainen wij ook dit seizoen weer met fantastisch mooie en nieuwe materialen, om zo de ontwikkeling nog beter te laten verlopen.

Aanmelden kan nog

Wil jij vrijdag ook bij onze training zijn? Geef je dan snel op, dan train je vrijdag al lekker mee! Je kunt je aanmelden voor een half seizoen (10 trainingen) of voor een heel seizoen (20 trainingen).

Vind ik leuk 0