blok-oranje-rood

Zidane el Hadouchi man van de wedstrijd tegen ATC ’65

blok-oranje-rood

Direct na het fluitsignaal van de wedstrijd FC Zutphen – ATC ’65 maakte omroeper René Bickes bekend dat Zidane el Hadouchi is benoemd tot man van de wedstrijd. De technische vleugelaanvaller kreeg de handen van het FC Zutphen publiek regelmatig op elkaar. Hoogtepunt van de middag was de prachtige assist die Zidane gaf bij het doelpunt van Jesse de Vries.

Gevaar

Voor rust had FC Zutphen het moeilijk tegen de koploper. Zidane kon zich onderscheiden met een aantal acties en 3 gevaarlijke doelpogingen. Even zo vaak wist de doelman van ATC redding te brengen.

Geweldige assist

Na rust speelde FC Zutphen sterker. Er ontstonden veel meer kansen. Regelmatig was Zidane zelf betrokken bij deze aanvallen. Jesse de Vries scoorde de gelijkmaker en kon dat doen dankzij prachtig voorbereidend werk van Zidane el Hadouchi. De man van de wedstrijd dolde zijn tegenstander een paar keer, bereikte de achterlijn en gaf strak voor. Jesse stond op de goede plek en kon de bal binnenschieten.

Felicitaties

Een benoeming tot man van de wedstrijd volgde voor Zidane. Zijn assist zal daar zeker aan hebben bijgedragen. Mooi om te zien dat hij na een vervelende blessure zijn oude vorm weer benadert. Voorzitter Gerjan Nijland overhandigde de man van de wedstrijd de felicitaties en de cadeaubonnen (mede mogelijk dankzij de PSC) die horen bij de uitverkiezing. Gefeliciteerd Zidane!

Vind ik leuk 4

Artikel delen

Het laatste nieuws