blok-oranje-rood

Zaterdag 10 juni: Final League bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

De KNVB en ING introduceren samen iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echte goede nieuws: FC Zutphen is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League.

FC Zutphen is toernooilocatie

Op zaterdag 10 juni a.s. spelen in totaal ongeveer 45.000 meiden de Final League, bij clubs door het hele land. Ook bij FC Zutphen wordt er volop gevoetbald voor de Final League. Een dag met veel voetbalwedstrijden, hopelijk mooi weer… en veel gezelligheid en sportiviteit. FC Zutphen maakt er een topdag van, dus kom gezellig langs om leuke wedstrijden te zien en het meidenvoetbal verder te ontdekken.

Over de Final League

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is sinds dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in 4 fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de Final League. Alle speelsters verdienen een podium om te laten zien wat ze kunnen. Met de Final League biedt de KNVB samen met ING voetbalmeiden dit podium. Op 10 juni 2023 vindt de Final League voor het eerst plaats.

Indeling Final League

Niet alle meidenteams spelen op 10 juni bij FC Zutphen. Ook op andere locaties wordt er gevoetbald. Houd onze website in de gaten voor de indeling, zodat je precies weet waar jij met jouw team in actie komt.

Vind ik leuk 7