blok-oranje-rood

Wilco van Osch en Tom de Haan volgend seizoen trainers FC Zutphen (zat) 2

blok-oranje-rood

Wilco van Osch en Tom de Haan zijn met ingang van komend seizoen de trainers van de 2e selectie van FC Zutphen. Het trainersduo is dit seizoen actief als trainers van FC Zutphen JO19-1 en maakt vanaf komend seizoen dus de overstap naar de senioren.

[ux_image id=”27291″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Bekend binnen de club

Wilco en Tom hebben jarenlang met elkaar in het 1e elftal gespeeld en zijn samen goed voor meer dan 600 wedstrijden in de hoofdmacht. De afgelopen 2 seizoenen trainden ze de oudste jeugd van FC Zutphen. De overgang naar de 2e selectie is daarom een mooie en logische stap in hun trainersloopbaan.

Jonge selectie

De 2e selectie is jong en talentvol en zal komend seizoen opnieuw versterkt worden met een aantal jeugdspelers. Aan het nieuwe trainersduo de mooie uitdaging om de spelers individueel en als groep verder te ontwikkelen. Met als resultaat dat een aantal jongens uiteindelijk de stap naar het 1e elftal maakt.

Felicitaties

We feliciteren Wilco en Tom met hun nieuwe uitdaging en wensen ze alvast veel succes en plezier. Maar eerst wacht natuurlijk een goede en succesvolle afsluiting van het huidige seizoen met de JO19-1.

Technische commissie

Vind ik leuk 0