blok-oranje-rood

Veel lol en gezelligheid voor de Dames van FC Zutphen

blok-oranje-rood

Zweten, bibberen, zwaaien, muziek, voetbal, eten en drinken maar vooral lol en gezelligheid. Dit is een korte samenvatting van ons uitje met Dames 1.

[ux_gallery ids=”24064,24065,24066,24067,24068,24069″ style=”none” type=”slider” columns=”1″ depth_hover=”2″ slider_nav_style=”circle” slider_nav_color=”light” auto_slide=”6000″]

[gap]

Het was om 10.00 uur verzamelen op de parkeerplaats van FC Zutphen. De ene na de andere schitterende touringcar kwam de parkeerplaats oprijden met spelertjes van Ajax, AZ, Leverkussen etc. voor het U13 Tournament. Dus wij vol in spanning wat wij zouden krijgen. Ergens tussen de meute reed een oude 18 personenbus waarop de naam ‘taxi’ al niet meer volledig was (het voorraam ook niet). En jawel deze stopte bij ons. Iedereen had een plekje en dit was ook het maximale, airco kapot maar ook het ventilatie systeem was dichtgetimmerd (Diekabus??). Gelukkig hadden we wel een prima chauffeur.

Na de 1e stop met broodjes duurde het even voordat de bus weer startte maar met een iets geopend dakluik en de muziek box van Rilana gingen we vrolijk, zwaaiend naar andere weggebruikers, op weg naar Sevenum. Na een paar kilometer waren we Saskia bijna kwijt aangezien zij het dichtste bij de deur zat die vond dat hij spontaan een stuk open moest gaan staan. Op de vluchtstrook deurtje weer dicht en door.

Daar tegen Sparta ’18 een potje gevoetbald, niet helemaal een wedstrijd om over naar huis te schrijven maar weer wat wedstrijdritme opgedaan. Een 4-0 overwinning was het resultaat met doelpunten van; Sparta ’18 (corner van Janine in eigen doel verwerkt), Nina, Manouk en Carlijn. Oprecht wel weer mooie doelpunten maar ook een stuk of wat te weinig. Nog genoeg werk aan de winkel.

Het douchen duurde en duurde maar… Aangezien we nog naar Hertog Jan zouden gaan konden föhns en make-up niet ontbreken. Daar aangekomen ging de helft aan het Limburgse bier. In de tent zaten we wat uit elkaar maar we mochten van de tafels een U maken. Nou ja een U… het leek meer op een mislukt vierkant. Met Peter Pannekoek achter de BBQ hebben we onze buikjes kunnen vullen. Nou ja gevuld, er was een hoek aan de tafel die vond dat we toch nog even langs IJssalon Clevers moesten in Arcen, chauffeur omgepraat en ijs gehaald.

In de bus was het verzoeknummer tijd. Zelfs het nummer ‘Hey buschauffeur de hele bus moet pissen’ kwam langs, maar de chauffeur deed er niks mee. Aangekomen op de parkeerplaats van FC Zutphen brandde er nog licht en mochten we nog een drankje doen en wie nog niet vol zat kon een rondje langs het buffet. En jawel er waren er een paar die ervoor gingen. Bier maakt hongerig.

Nog een kannetje (of twee) bier en de avond werd afgesloten door een aantal van ons. Wat er daarna nog allemaal is gebeurd met o.a. spinnen geen idee maar dat zullen we vast nog wel een keer horen tijdens de warming-up van de training. Saskia, Brent en Tanja dank jullie voor de lunch, het regelen om het uitje heen en het vlaggen. Voor insiders (vooral Janine): ik heb veel zin in de eerst volgende training…

Wij hebben genoten, weer een dagje om niet snel te vergeten op naar de volgende wedstrijd.

Vind ik leuk 0